-->

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

طريقة عمل الكبده زي المحلات

الأسرار الستة لطريقة عمل طاسة
الكبدة

..................
١- السر الأول نوع الكبدة....لازم تشتري كبدة نوعها اسمه 3d سعر الكيلو 32 جنيه بتشتريها من أي محل لحوم مستوردة....وده أغلي و أنضف نوع في الكبدة المستوردة...كبدة أمريكي مدبوحه حلال....النوع ده طعمه مسكر بيدوب و انت بتاكله....لأن العجل بيبقي صغير في السن....
.........
٢- السر التاني تقطيعة الكبدة.....لازم تقطع الكبدة قطع تكون رقيقة زي البفتيك و في نفس الوقت كبيرة زي اللي في الصور
...........
٣- السر التالت كمية الزيت.....حط 150 جرام زيت في طاسه كبيرة تكون نحاس أو ألومنيم و طبعا النحاس أفضل علشان بيدي طعم للكبدة خطير....سيب الزيت 3 دقايق لحد ما يقدح...طبعا هتقولوا ان الزيت كتير....ده سر من الأسرار...لازم يكون كتير
.............
٤- السر الرابع الخلطة.....انزل في الزيت ب 10 جرام توم مفروم +10 جرام ليمون + 5 جرام خل
...................
٥- السر الخامس التوابل......انزل بكيلو الكبدة و فوقيها فورا توابل 30 جرام ملح + 17 جرام كمون + 3 جرام فلفل اسمر+ 5 جرام شطه + واحد جرام ورق لورا مطحون + نصف جرام حبهان.....لازم التوابل تنزل فوق الكبدة فورا علشان الكبدة تاخد من طعم التوابل
.................
٦- السر السادس توقيت نزول الفلفل......قلب بالراحة علشان متتهريش منك...بعد ما الكبدة كلها تبقي رصاصي فاتح جدا انزل ب 350 جرام فلفل رومي + 10 جرام توم مفروم تاني + 10 جرام عصير ليمو ن تاني + 5 جرام خل و قلب لمدة 3 دقايق
و بالهنا و الشفا

التعليقات



جميع الحقوق محفوظة

منوعات

2016