-->

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

طريقة عمل شوكولاته بيضا مع جيلي المانجا بطريقه سهله وسريعه

شوكولاتة بيضا مع جيلي المانجا:

المكونات:

– مكونات جيلي المانجا:

– 2 شريحة مانجا كبيرة متقطعة قطع صغيرة.

– كوباية مية.

– ½ كوباية سكر.

– معلقة كبيرة جيلاتين.

– مكونات الشوكولاتة البيضا:

– 250 جرام شوكولاتة بيضا.

– كوباية كريمة خفق.

– مكونات الكريم شانتيه:

– كوباية كريم شانتيه.

– 5 معالق كبيرة سكر.

الطريقة:

1- ضيفي معلقة الجيلاتين ل ½ كوباية مية في طبق وخليهم على جنب.

2- اخلطي قطع المانجا مع ½ كوباية مية و1/2 كوباية سكر واضربيهم كويس في الخلاط لحد ما يبقى ناعم, حطيه في طاسة وخليه يغلي وبعدين ضيفي عليه خليط المية والجيلاتين واخلطيهم كويس لحد ما الجيلاتين يدوب.

3- صبي خليط المانجا في كوبايات وخليه يملى تقريبا ½ بوصة من الكوباية وحطيه في الفريز لحد ما يتماسك حوالي 30 دقيقة.

4- خلال الوقت ده هنجهز الشوكولاتة البيضا هنفرمها ونحطها في الميكروويف او في حمام مية سخنة لحد ما تسيح.

5- هنحط كريمة الخفق على نار متوسطة ونصب عليها الشوكولاتة السايحة ونخليهم يمتزجوا ويدوبوا كويس مع بعض, وبعدين نرفعها من على النار ونسيبها لحد ما تبرد خالص.

6- هنطلع المانجا من الفريزر ونصب عليها خليط الشوكولاتة البيضا ونحطها في الفريزر مرة تانية لمدة 30 دقيقة كمان, وبعدين نحط طبقة مانجا تاني ونخليها تتجمد في التلاجة.

7- هنخلط الكريم شاتيه مع السكر ونزين بيها الكوبايات من فوقو نحط عليها قطع فراولة او مانجا او اي فاكهة تفضلوها.

وصفات حلويات سهلة وسريعة


التعليقات



جميع الحقوق محفوظة

منوعات

2016