-->

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

طريقه عمل اسباجيتي الباذنجان و والطماطم من الوصفات الجديده والسهله

اسباجيتي الباذنجان والطماطم 
المقادير

  •  x كوب صلصة طماطم
  • x عدد أوراق ريحان (للتزيين)
  • x عدد باذنجان اسود كبير (مقطع شرائح)
  • x معلقة كبيرة زيت زيتون (للقلي)
  • x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
  • x كيلو مكرونة سباجتى
  • x كوب جبنة ريكوتا (مملحة و مقطعة مكعبات)
  • x معلقة صغيرة ملح

طريقه التحضير

  1. هنملح الباذنجان و نضعه في مصفاة لمدة ساعتين ثم نقوم بعصره لاخراج السوائل منه
  2. بعد كده هنحمره في الزيت الساخن و بعدين نصفيه على مناشف ورقية
  3. بعدين نخلط الباذنجان مع صلصة الطماطم ثم يترك الخليط ليطهى برفق بعد ان يتبل بالملح و الفلفل
  4. بعد كده هنقوم بسلق الباستا في الماء المملح و بعد كده نصفيها من الماء
  5. و دلوقتي هنخلط الباستا مع نصف كمية الصوص
  6. ثم ننقليها إلى وعاء تقديم و نرش الصوص المتبقى على الوجة
  7. و نوزع قطع جبن الريكوتا على الوجه و نزينه بأوراق الرحان

التعليقات



جميع الحقوق محفوظة

منوعات

2016