الكفته التركى
اقتصادية وجميلة
المقادير
ا كيلو لحمه
ا كوب ارز
2 حبه بصل متوسطه
2 حبه فلفل اخضر
2 حبه طماطم
بقدونس
بهارات فلفل وملح وبهارات مشكله
4 حبات بيض
1/8كبلو دقيق
زيت للقلى
يالا هاتى اللحمه بتاعتك وبهريها وقطع عليها بصله وفصين توم
وفلفل اخضر حبه واحده وافرميها
خدى نصف اللحمه عسجيها ببصله وفلفل اخضر وقطعى عليها
حبتين طماطم نعمين واتركيها على النار لما تستوى
نطفى النار على اللحمه ونسيبها تبرد
ثم نقوم بسلق الارز ونصفيه ونخليه على جنب
نصف ك اللحمه النيى واللحمه المتعصجه والارز المسلوق
يتم تقليبهم مع بعض وضيفى عليهم البقدونس وادعكيهم
كويس اوى وصبعى الكفته بالعرض واغمسيها بالدقيق
ورسىيها فى صاج ودخليها الثلاجه لمده 10 دقائق
3 بيضات وكوب دقيق ولبن اضربيهم مع بعض
زى الكريمه او البشاميل
طلعى الكفته من الثلاجه
وجهزى قدر على النار به زيت
لتى الكفته فى الكريمه وحمرى حمرى
طعمها
صحه هنااا