-->

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

طريقة عمل كفته تركي اقتصادية وسهله


الكفته  التركى
اقتصادية وجميلة
المقادير
ا كيلو  لحمه
ا كوب ارز
2 حبه بصل متوسطه
2  حبه  فلفل  اخضر
2  حبه  طماطم
بقدونس
بهارات  فلفل  وملح وبهارات  مشكله
4  حبات  بيض
1/8كبلو  دقيق
زيت  للقلى
الطريقه
يالا هاتى  اللحمه  بتاعتك  وبهريها وقطع عليها بصله  وفصين توم
وفلفل  اخضر حبه واحده وافرميها
خدى نصف  اللحمه  عسجيها ببصله وفلفل اخضر وقطعى  عليها
حبتين  طماطم نعمين واتركيها على النار لما تستوى
نطفى  النار على اللحمه  ونسيبها  تبرد
ثم  نقوم  بسلق  الارز ونصفيه ونخليه على جنب
نصف  ك  اللحمه  النيى واللحمه  المتعصجه والارز  المسلوق
يتم  تقليبهم  مع  بعض وضيفى  عليهم  البقدونس وادعكيهم
كويس  اوى وصبعى  الكفته  بالعرض واغمسيها بالدقيق
ورسىيها فى صاج ودخليها  الثلاجه لمده  10  دقائق
3  بيضات  وكوب  دقيق ولبن  اضربيهم مع بعض
زى  الكريمه او  البشاميل
طلعى  الكفته  من  الثلاجه
وجهزى  قدر  على  النار به  زيت
لتى  الكفته  فى  الكريمه وحمرى   حمرى
طعمها 
صحه هنااا

التعليقات



جميع الحقوق محفوظة

منوعات

2016