دجاج محشي جبن
المقادير
2 قطعه صدور من الدجاج بدون عظم
200 جرام من الجنه البرمازان
250 جرام جبنة الشيدر
200 جرام من الموزريلا
250 توابل ملح وفلفل أسود
100 جرام ريحان
250 جرام ذبده
250 جرام ماشروم
250 ذبده
1 بيضه
طريقة التحضير
أولا نجيب الدجاج ونغسله كويس وبعدين نفتح الدجاج من فوق فتحه صغيره
وبعدين نجيب الجبنة الموزريلاوالبارمزان والشيدر والريحان وحشي بيها الدجاج باصبعنا حتي تمتلي جيدا ونتبل الدجاج من الداخل بالملح والفلفل...
وبعدين نجيب نصف كميه الجبنة البارمزان ونجيب الدجاج وندهن الدجاج بالجبن من الجانبين ومعها البيضه جيدا.....
ونجيب الطاسه علي النار هاديه ونضع الدجاج علي النار ونقلبها فوق وتحت حتي تعطينا اللون الذهبي
وبعدين ندخل الفرن 10 دقائق ونغطيها بالقصدير
وفي نفس الطاسه نجيب ال ماشروم ويشوح قليلا ونضع الكريمه وعندما يتماسك نجيب الدجاج ونضعه فيه ثمي يقدم ساخن
بألف هنا و شفا