طريقه عمل السابليه
المقادير
2 كوب دقيق 1 كوب زبده لينه بدرجه حراره الغرفه 1/2 كوب سكر بودرة 2 صفار بيضه
1 ملعقة كبيرة فانيلا
طريقه التحضير
المقادير
2 كوب دقيق 1 كوب زبده لينه بدرجه حراره الغرفه 1/2 كوب سكر بودرة 2 صفار بيضه
1 ملعقة كبيرة فانيلا
طريقه التحضير
- نضرب الزبدة مع السكر جيدا حتي تصبح كريمي
- نضيف صفار البيض مع الفانيليا ونضرب مره اخري
- نضيف الدقيق ونعجن بالإيدي
- ومن الممكن ان تحتاج العجينه لاضافه نصف كوب اخر من الدقيق
- يتم ترك العجين ساعه او اكثر في البراد حتي ترتاح