-->

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

طريقه عمل الكبده الاسكندراني بطريقه المطاعم

طريقه عمل الكبده الاسكندراني 

مقادير الكبدة الإسكندرانى:


1 كيلو كبدة بتلو
3 فصوص ثوم مهروسين
2 فلفل رومى أخضر
2 فلفل أخضر حار
1 ليمونة 
ملح وفلفل وكمون 

طريقة عمل الكبدة الإسكندرانى:


1- تقطع الكبدة إلى شرائح بالطول، وتنقع الكبدة حوالى ساعة فى اللبن، وهذه هى الطريقة الوحيدة والأمثل لتنقيتها من السموم بدون خروج الفائدة منها.
2- ضعى ملعقة زيت فى إناء ساخن وشوحى فيها فص ثوم مع الملح والفلفل والبهارات والشطة حسب الرغبة ثم نضع الكبدة ونقلب ليتغير لونها. 
3- بعد تمام نضج الكبدة نضع الفلفل وعصير الليمونة والكمون، حتى يحتفظ بالطعم، ويمكنك تقديمها مع سلطة الطحينة وعملها ساندوتشات أو مع المكرونة.

التعليقات



جميع الحقوق محفوظة

منوعات

2016