طريقه عمل التيراميسو
المقادير
باكو كريم كراميل (البودرة) • كيس كريم شانتيه • 6 مكعبات حبنه كيرى او ( 7 ملعقة جبنه كريمى ) • 1علبه قشطه (للحلويات) بوك او بونى او اى نوع • بسكويت
طريقه التحضير
المقادير
باكو كريم كراميل (البودرة) • كيس كريم شانتيه • 6 مكعبات حبنه كيرى او ( 7 ملعقة جبنه كريمى ) • 1علبه قشطه (للحلويات) بوك او بونى او اى نوع • بسكويت
طريقه التحضير
- نضرب الكريم شانتيه مع كميه اللبن المذكوره على الباكو بس يكون سااقع جدا.
- نضيف الكريم كراميل البودر وعلبه القشطه والجبن الكريمى وتخفق جيدا.
- نخلط 2 ملعقه صغيره نسكافيه ممتلئين ونضع البسكوته فيه وننزعها على طول (يعتى البسكوته تلمس السائل بس من الناحيتين وننزعها على طوول,لأنه هش جدا).
- نرص البسكويت فى القالب, نضع طبقه من الكريمه,ثم طبقه من البسكويت,ثم طبقه كريمه ونحاول نساويها ثم يرش بالكاكاو البودرة روندخله الثلاجه ليله كامله.