طريقه عمل الكنتاكي الكرسبي
المقادير
المرحله الاولي
وزن الفرخه لايزيد عن 1500 جرام بعد الدبح
معلقه صغيره ملح
معلقه صغيره بصل بودر
معلقه صغيره توم بودر
معلقه صغيره كارى
1/2 معلقه صغيره فلفل اسود
1/2 معلقه صغيره زعتر
1/2 معلقه صغيره بابريكا
1/2 معلقه صغيره بهارات
1/2 معلقه صغيره جنزبيل
كوب حليب
المرحله الثانيه
كوب دقيق
1/2 معلقه صغيره ملح
1/2 معلقه صغيره بابريكا
1/2 معلقه صغيره بصل
1/2 معلقه صغيره توم
1/2 معلقه صغيره كارى
1/2 معلقه صغيره جنزبيل
1/2 معلقه صغيره بهارات
1/2 معلقه صغيره بيكنج بودر
1/4 معلقه صغيره فلفل اسود
معلقه صغيره نشا
طريقه التحضير
نضيف كل توابل المرحله الاولي واللبن وتدخل الثلاجه لمده لا تقل عن 6ساعات وبعدان نضيف توابل المرحله الثانيه للدقيق
ننزل الفراخ في الدقيق مع عدم الضغط عليها
نقليها في زيت ساخن وعميق
بعد القلي توضع علي شبكه
المقادير
المرحله الاولي
وزن الفرخه لايزيد عن 1500 جرام بعد الدبح
معلقه صغيره ملح
معلقه صغيره بصل بودر
معلقه صغيره توم بودر
معلقه صغيره كارى
1/2 معلقه صغيره فلفل اسود
1/2 معلقه صغيره زعتر
1/2 معلقه صغيره بابريكا
1/2 معلقه صغيره بهارات
1/2 معلقه صغيره جنزبيل
كوب حليب
المرحله الثانيه
كوب دقيق
1/2 معلقه صغيره ملح
1/2 معلقه صغيره بابريكا
1/2 معلقه صغيره بصل
1/2 معلقه صغيره توم
1/2 معلقه صغيره كارى
1/2 معلقه صغيره جنزبيل
1/2 معلقه صغيره بهارات
1/2 معلقه صغيره بيكنج بودر
1/4 معلقه صغيره فلفل اسود
معلقه صغيره نشا
طريقه التحضير
نضيف كل توابل المرحله الاولي واللبن وتدخل الثلاجه لمده لا تقل عن 6ساعات وبعدان نضيف توابل المرحله الثانيه للدقيق
ننزل الفراخ في الدقيق مع عدم الضغط عليها
نقليها في زيت ساخن وعميق
بعد القلي توضع علي شبكه